Logiscool predstavlja novi online program za kodiranje na EtonX

14. maj. 2024

Počevši od 28. maja 2024., Logiscool pokreće svoj prvi kurs koji se odvija sopstvenim tempom, kodiranje igara sa Python-om, dostupan globalno preko prestižne EtonX platforme. Ovaj inovativni program je dizajniran za učenike starije od 13 godina, pružajući im vještine potrebne za uspješnu budućnost u tehnologiji. Po završetku, dalje mogućnosti za učenje čekaju ih u Logiscool-u.

Za detalje o upisu i više o programu, posjetite Logiscool.com/en/etonx. Hajde da osnažimo sljedeću generaciju digitalnih inovatora!

pročitajte više
Suosnivačica Logiscool-a, Anita Breuer dospjela je na naslovnicu magazina Business Woman

Suosnivačica i izvršna direktorica Logiscool-a, Anita Breuer je nedavno uvrštena na naslovnu stranu Business Woman. Međunarodni magazin ima za cilj da istakne franšizne poslove koje vode žene od obrazovanja, do ugostiteljstva i logistike, inspirišući žene preduzetnice širom svijeta. U magazinu Anita govori o nastanku Logiscool-a, kao i o trenutnoj i budućoj misiji organizacije, donoseći digitalnu pismenost što većem broju djece. Časopis možete pročitati ovdje: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6

Logiscool otvara škole u Africi

Poslednjih mjeseci uspjeli smo proširiti našu školsku mrežu na novi kontinent, omogućivši djeci u Južnoj Africi i Nigeriji da pomoću naše metode, u Logiscool školama uče programiranje i druge oblasti digitalne pismenosti. Ovo je ogroman korak za Logiscool - nijedna druga obrazovna mađarska franšiza do sada nije stekla uporište na Afričkom kontinentu.