Logiscool predstavlja novi online program za kodiranje na EtonX

14. maj 2024.

Počevši od 28. maja 2024, Logiscool pokreće svoj prvi kurs koji se odvija sopstvenim tempom, Kodiranje igara sa Python-om, dostupan globalno preko prestižne EtonX platforme. Ovaj inovativni program je dizajniran za učenike starije od 13 godina, pružajući im veštine potrebne za uspešnu budućnost u tehnologiji. Po završetku, dalje mogućnosti za učenje čekaju ih u Logiscool-u.

Za detalje o upisu i više o programu, posetite Logiscool.com/en/etonx. Hajde da osnažimo sledeću generaciju digitalnih inovatora!

pročitajte više
ZUOV preporučuje Logiscool Digital Discovery i Blox kodiranje kurseve

ZUOV ( Zavod za unapređivanje obrazovanja i nastave Republike Srbije) je na osnovu analize naših kurseva Digital Discovery(Digitalni svet i programiranje) i Blox kodiranje i upoređivanja sa Pravilnikom o planu i programu nastave i učenja doneo mišljenje da kursevi predstavljanju značajnu pomoć u razvijanju digitalne kompetencije i logičkog načina razmišljanja kroz blokovsko programiranje u vizuelnom okruženju, svaki u svom domenu i za određeni uzrast.

Detalje možete pročitati u rešenjima:

https://www.logiscool.com/rs/docs/zuov-misljenje-digital-discovery-111

https://www.logiscool.com/rs/docs/zuov-misljenje-blox

Suosnivač Logiscool-a, Anita Breuer, dospela je na naslovnu stranu magazina Business Woman

Suosnivačica i izvršna direktorka Logiscool-a, Anita Breuer je nedavno uvrštena na naslovnu stranu Business Woman. Međunarodni magazin ima za cilj da istakne franšizne poslove koje vode žene od obrazovanja, do ugostiteljstva i logistike, inspirišući žene preduzetnice širom sveta. U časopisu Anita govori o nastanku Logiscool-a, kao i o trenutnoj i budućoj misiji organizacije, donoseći digitalnu pismenost što većem broju dece. Časopis možete pročitati ovde: https://www.global-franchise.com/reports/business-women-issue-6